Πληρωμή Συμβολαίων

01. Πάγια εντολή


Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα να πληρώσετε τα ασφάλιστρά σας (Ζωής, Υγείας ή Πυρός) μέχρι και σε 12 μηνιαίες δόσεις. Απλά, γρήγορα και αυτόματα, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση ανάθεσης που εμπεριέχεται στο συμβόλαιο και παραδίδοντάς την εγκαίρως στην Τράπεζα που συνεργάζεστε.


02. Στην τράπεζα όπου διατηρείτε λογαριασμό


Η Εταιρία μας έχει συνεργασία με τις περισσότερες τράπεζες στην Ελλάδα (μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε ή να εμβάσετε το ποσό που αναγράφεται στην Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων, σε όποια από τις τράπεζες τηρείτε λογαριασμό και με όποιο τρόπο πληρωμής η Τράπεζά σας παρέχει στη ΔΙΑΣ, αρκεί μόνο να αναφέρετε τον 20ψήφιο Κωδικό Πληρωμής (αναγράφεται στην 1η σελίδα του εντύπου Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων).


03. Υπηρεσία easypay


Εάν είστε κάτοχος

Πιστωτικής κάρτας Visa ή MasterCard οποιασδήποτε Τράπεζας,

Χρεωστικής κάρτας Visa ή MasterCard οποιασδήποτε Τράπεζας,

Τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς,

μπορείτε να εξοφλείτε τα ασφάλιστρά σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε σύνδεση στο internet, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: www.easypay.gr
Η πληρωμή σας πραγματοποιείται ακολουθώντας πολύ απλά και κατανοητά βήματα, με την παροχή δύο μόνο στοιχείων: (1) του 20ψήφιου κωδικού πληρωμής που αναγράφεται στο έντυπο Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, και (2) των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού.


04. Πιστωτική κάρτα


Απλά υπογράψτε εξουσιοδότηση εξόφλησης των ασφαλίστρων του συμβολαίου σας με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας Visa ή Mastercard οποιασδήποτε Τράπεζας. Μπορείτε να εκτυπώσετε τη φόρμα εξουσιοδότησης, κάνοντας κλικ στο αρχείο PDF που ακολουθεί.

Προβολές
1 Total Views
1 Members Views
0 Public Views
Ενέργειες
0 Αρέσει
0 Δεν αρέσει
0 Σχόλια
Κοινή χρήση στα κοινωνικά δίκτυα
Σύνδεσμος κοινής χρήσης
Share by mail

Παρακαλώ σύνδεση to share this webpage by email.

External sources