Λίγα λόγια για να μας γνωρίσετε.


Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2020 και όχι τυχαία την ημέρα εορτασμού της ιδιωτικής ασφάλισης 11/11, από στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς που έχουν σοβαρή εμπειρία και διακρίσεις από το 1990.

Ο λόγος που επιλέξαμε αυτή την ημερομηνία ήταν ότι ο σκοπός της εταιρίας είναι να υπηρετήσει την ιδιωτική ασφάλιση για λογαριασμό των συνεργατών της με έναν τρόπο μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Εισάγουμε την απλότητα , την τεχνολογία, την διαφάνειακαι την εξέλιξη χωρίς κρυφές συνεννοήσεις ή εξαναγκασμούς, έτσι ώστε όποιος θέλει τίμια και εξελικτικά να δουλέψει, να μπορεί να βρει σε εμάς αυτό που του έλειπε.

Αποτελεί το 1ο Online Agency της Ελλάδος , διότι η φιλοσοφία του, το στήσιμό του και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εντάσσονται σε ένα σχήμα που σκοπό έχει να εξυπηρετεί συνεργάτες και όχι πελάτες μέσω online εργαλείων.

Η εταιρία δημιουργήθηκε μετοχικά από την  International-Brokers.com . Μετά την επιτυχημένη πορεία της International-brokers.com στην μεσιτεία ασφαλίσεων, και αφού κατάφεραμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την έναρξη της, να δημιουργήσουμε ένα σχήμα πρωτοποριακό , κερδοφόρο, με υψηλότατου βαθμού εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε το μοντέλο αυτό ανάπτυξης και στους συναδέλφους μας πράκτορες ασφαλίσεων.

Ασφαλιστικά και φορολογικά στοιχεία της εταιρίας

 

International-Agents.com

Πράκτορες Ασφαλίσεων

ΑΦΜ: 801449128,   ΔΟΥ: Χολαργού

Λ. Μεσογείων 256 , 15561, Χολαργός , Αθήνα

Αρ. ΓΕΜΗ: 157082503000

Άδεια Επιμελητηρίου:389926/7786

 

Αποστολή στοιχείων στο email σας